Intressegrupper

CS-sektionen har en intressegrupp för varje program i sektionen. Dessa ser till programmens intressen och representerar i styrelsen.

ID-egot är intressegrupp för alla som studerar civilingenjörsprogrammet i Interaktion och Design. Har du idéer, hör av dig till cs-idego@ntk.umu.se.

C-egot är intressegrupp för alla som studerar civilingenjörsprogrammet i Teknisk Datavetenskap. Har du idéer, hör av dig till cs-cego@ntk.umu.se.

DV-egot är intressegrupp för alla som studerar kandidatprogrammet i Datavetenskap. Har du idéer, hör av dig till cs-dvego@ntk.umu.se.

 

Cola-gruppen

Cola-gruppen heter den grupp som underhåller sektionens läskautomat, placerad utanför lunchmatsalen på plan 1 i MIT-huset. Just nu så är det Carl-Johan Andersson som är cola maskin ansvarig, så hör av dig till honom ifall du har funderingar kring detta!

 

LANbyCS

Sektionens överlägset största evenemang som därmed urartat i sin egen arrangörsgrupp som är aktiva året runt, arrangerar inte bara LAN utan branchträffar, föreläsningar och Barcraft på Origo.