NärU

NärU:s logotyp

NärU är F-sektionens näringslivsutskott och är sektionens kontakt mot företag. NärU har till uppgift att marknadsföra de representerade utbildningarna mot externa intressenter, så som företag, intresseorganisationer och allmänheten.

I NärU ges du chansen att bredda ditt kontaktnät på din framtida arbetsmarknad och marknadsföra din utbildning mot flertalet intressenter. NärU består av engagerade studenter från olika utbildningar och alla årskurser som tillsammans annordnar bland annat workshops, lunchföreläsningar och företagsevent.

Är du representant för ett företag och intresserad av att nå ut till våra studenter? Kanske vill du komma och föreläsa om företaget, möjligheter till examensarbete, din kunskap om företagande eller något helt annat intressant? Tveka inte att kontakta oss, vi är alltid öppna för förslag!

Är du alumn och har gjort något spännande efter din studietid? Vill du berätta om det och inspirera framtida kollegor? Vi vill gärna ha med dig på workshops/diskutionskvällar för att bredda kontaktnät och öka kvalitén på utbildningarna.

Är du student och har funderingar på något gällande tex sommarjobb, kontakt mot ett specifikt företag eller vill ha hjälp med Cv-granskning? Vill du bolla idéer om ett projekt eller examensarbete? Tycker du att LinkedIn är en bra grej men osäker på hur du ska komma igång? Skicka ett mail till oss så ska vi hjälpa dig på din väg ut i arbetslivet!

Som student är du också varmt välkommen att när som helst höra av dig till oss om du är nyfiken på vad vi gör just nu, eller om du vill vara med och hjälpa till under ett evenemang för att prova om NärU kan vara något för dig.

Kontakt
Vi nås lättast på f-naru@ntk.umu.se (går ut till alla i NärU) eller f-arb@ntk.umu.se om man bara vill nå ordföranden.

Ordförande i NärU är Philip Beckman.

Lite bakgrund
Våren 2013 grundades NärU av ett gäng F-sektionister, och låg som ett projekt hos F-sektionens representant i kårens arbetsmarknadsenhet läsåret 2013/2014. På Stormöte 3 samma läsår skrevs utskottet in i F-sektionens stadgar, och dess ordförande väljs alltsedan av läsårets sista stormöte, Stormöte 4.

NU logotyp